Suolahti on monelle suomalaisellekin vielä melko tuntematon matkailukohde, mutta Suolahdella on yllättävän paljon tarjottavaa matkailijalle. Jos Suolahteen tekee mieli, mutta budjetti ei juuri nyt anna myöten tehdä lomaunelmista totta, kannattaa harkita edullisen lainan ottamista lomaa varten. Löydät tästä artikkelista näppäriä vinkkejä, joiden avulla haet edullista lainaa Suolahden lomaa varten!

Mistä haen edullista lainaa netistä?

Hae nyt Edullinen laina netistä! Surffaile suoraan rahalaitos.fi-sivustolle ja aloita yksinkertainen lainanhakuprosessi. Sivusto on erikoistunut kilpailuttamaan lainat ja pitämään asiakkaidensa lainojen korot kurissa. Yleensä ei kannatakaan ottaa ensimmäistä pankin tarjoamaa lainaa, sillä erot erilaisten pankkien sekä muiden rahoitusyhtiöiden tarjoamissa lainoissa voivat olla yllättävän suuria. Lainatarjousten vertailu itsenäisesti on kuitenkin valtava homma, joka kannattaa mieluiten jättää Rahalaitoksen huoleksi. Säästät näin omaa vaivannäköä, aikaa ja rahaa.

Rahalaitoksella on vaikuttava yhteistyökumppaneiden verkosto, sillä se toimii yhteistyössä useiden pankkien sekä muiden rahoituslaitosten kanssa. Kun Rahalaitos saa lainahakemuksesi, toimittaa se hakemuksen eteenpäin yhteistyökumppaneilleen. Voit siis saada vain yhden lainahakemuksen täyttämällä useita erilaisia lainatarjouksia, joista voit itse valita tarpeisiisi sopivimman edullisen lainatarjouksen.

Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa 500 euroa – 70 000 euroa. Jo 500 eurolla on mahdollista saada kivoja elämyksiä Suolahdella – ainakin, jos lähdet reissuun yksin tai maksat vain oman osuutesi matkakuluista. Koska Rahalaitos saa palkkionsa pankeilta sekä muilta luotonmyöntäjiltä, on lainojen vertaaminen Rahalaitoksen avulla sinulle täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu ottamaan lainaa Rahalaitoksen kautta, vaikka tekisitkin lainahakemuksen sivuston kautta.

Kuinka haen edullista lainaa netistä?

Haet helpoiten edullista lainaa netistä täyttämällä Rahalaitoksen lainahakemuksen suoraan heidän verkkosivunsa kautta. Sinun ei siis tarvitse tavata luotonmyöntäjää henkilökohtaisesti eikä välttämättä edes poistua kotoasi voidaksesi hakea edullista lainaa. Kaikki muodollisuudet on mahdollista hoitaa nopeasti ja näppärästi kotoa käsin. Rahalaitos asettaa lainan hakijalle kuitenkin muutamia ehtoja varmistaakseen, että hakija pystyy huolehtimaan lainan takaisinmaksusta. Ensinnäkin hakijan tulee olla ainakin 20 vuotta täyttänyt ja hänen vuositulojensa tulee ylittää 7 200 euroa. Hänellä ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Sen sijaan vakuuksia Rahalaitos ei hakijalta vaadi.

Lainahakemuksessa sinun tulee ainoastaan määritellä tarvitsemasi lainan suuruus (500 € – 70 000 €) sekä toivomasi laina-aika (1 vuosi – 15 vuotta), minkä jälkeen sinun tulee täyttää yleistietosi ja klikata rastit soveltuviin suostumuskohtiin. Jos haluat yhdistää Rahalaitoksen avulla vanhoja lainojasi, laita rasti kyseiseen kohtaan. Sama koskee lainan hakemista yhteishakijan kanssa. Muista klikata lopuksi vihreää Kilpailuta lainat -nappia. Kun saat lainatarjouksia Suolahden lomaa varten, tutustu niihin huolellisesti ja valitse paras tarjous päältä. Tässä vaiheessa pallo on yksin sinulla!