Suolahden ympäristössä on runsaasti upeita luontopolkuja, joissa kannattaa rentoutua Suolahden lomalla! Jotta lomamuistot säilyisivät mahdollisimman pitkään, voit jopa hankkia kotiisi kukkatapetit muistoksi ihanasta Suolahden lomasta. Voit valita kukkatapettisi valmiista tapettimalleista tai jopa tulostaa Suolahden lomalla ottamasi luontokuvan kotisi tapettiin. Näin Suolahden kukat voivat kukkia seinälläsi silloinkin, kun loma on enää muisto vain ja kun ulkona paukkuu kova pakkanen!

Mistä kauniit kukkatapetit?

Löydät kauniit kukkatapetit Kotitapetilta. Voit käyttää kukkakuosia hakufiltterinä, mikä auttaa sinua etsimään kotiisi unelmiesi kukkatapettia ja selaamaan Kotitapetin laajoja valikoimia mahdollisimman nopeasti ja näppärästi. Kotitapetti auttaa sinua jopa räätälöimään kukkatapeteillesi tarvittavan tapettiliiman sekä kukkatapettirullien määrän. Lisäksi se tarjoaa asiakkailleen hintatakuun ja tuotteille ilmaisen toimituksen.

Kukkatapetit omista kuvista

Kotitapetilla voit myös teettää kukkatapetit omista kuvistasi. Ehkäpä otit Suolahdessa erityisen hyvän luontokuvan, jonka haluat ikuistaa kotisi seinälle. Voit tilata tästä kuvasta Kotitapetilta upeaa valokuvatapettia muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla. Lataa ensiksi valitsemasi kuva Suolahden lomalta Kotitapetin työkalun avulla. Anna tämän jälkeen työkalulle seinäsi mitat. Voit rajata kuvaa siirtämällä työkalun kehystä; klikkaa kuvaa ja siirrrä kehystä kuvasi yllä siten, että asetat kuvan haluamaasi tapetin kohtaan.

Kuvauskohdevinkkejä Suolahdessa

Suolahdesta ja sen lähiympäristöstä löytyy runsaasti kohteita, joissa saa otettua hyviä luontokuvia. Jos haluat tutustua alueen innokkaisiin valokuvaajiin ja saada heiltä vinkkejä, tutustu rohkeasti Suolahden Kamerat ry -nimiseen yhdistykseen! Yhdistystoiminta on alueella vilkasta ja on aina kiva kokoontua yhteen samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa! Teknisten kuvausvinkkien lisäksi voit kysellä yhdistyksen jäseniltä myös vinkkejä alueen mahtavista kuvauspaikoista. Paikallinen kuvaaja osaa todennäköisesti suositella sinulle hyviä kohteita, joista saat kauniita kuvia valokuvatapettiasi varten. Samalla saat kuvattua muitakin rakkaita muistoja, joita on kiva jakaa myös ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Erilaiset luontopolut ovat kivoja luontokuvauskohteita – ja niitä tältä alueelta löytyy! Kokeile vaikkapa Laulavan Mörön polkua eli Mörköpolkua, joka sijaitsee keskisuomalaisissa järvimaisemissa Vihijärven, Lohilahden ja Syvälahden kylien alueella Sumiaisissa. Tältä polulta löytyy upeita järvimaisemia, metsäisiä kankaita sekä kauniita harjanteita, ja voit ottaa esimerkiksi kauniita kaukometsäkuvia noustessasi harjanteille. Kapeenniemen virkistysalue on toinen upea vaihtoehto. Alue kuuluu Äänekosken kaupungille ja siellä voi harrastaa esimerkiksi koskikalastusta. Tällä reitillä voitkin halutessasi ikuistaa vaikkapa kalajuttusi upeiksi luontokuviksi. Alueen näköalapaikoilta saa upeita kuvia lintuperspektiivistä!