Suolahti saattaa ensi näkemältä tuntua perin hiljaiselta, jopa ”kuolleelta” paikalta, mutta sitä sen ei suinkaan tarvitse olla! Suolahti tarjoaa nimittäin hulppeat puitteet järjestää vaikkapa upeat halloween-juhlat – ja mikä parasta, alueen hintataso on yleensä huomattavasti esimerkiksi pääkaupunkiseudun tasoa matalampi! Suolahdessa onkin helppo järjestää esimerkiksi upeat halloween-juhlat pienellä budjetilla! Vaikka halloween tuntui suomalaisista pitkään melko vieraalta juhlalta, on se alkanut rantautua entistä voimakkaammin, esimerkiksi babyshower-juhlien tapaan, myös kaikkialle Suomeen. Toisaalta tämä on helppo ymmärtää, sillä pimeänä vuodenaikana suomalaiset eivät juurikaan tarvitse syytä juhlimiseen ja ystävien tapaamiseen. Moni näkeekin halloweenin juuri tilaisuutena pitää hauskaa ja nauttia ystävien seurasta, eikä kaiken aina tarvitsekaan olla ihan niin vakavaa!

Mistä halloween-tuotteet näppärästi juhlia varten?

Löydät monipuoliset halloween-tuotteet näppärästi Partykingiltä! Partykingin monipuolisista valikoimista löydät helposti teemaan sopivat asut, peruukit, makeiset, ilmapallot, piilolinssit, meikit, kattaustuotteet, tarvikkeet, ämpärit, koristelutuotteet, asusteet, kurpitsatarvikkeet, naamarit, ulkokoristeet ja uusimmat diilit. Mitäpä muuta enää tarvitsisit upeiden halloween-juhlien järjestämistä varten?

Täsmävinkkejä erityisen upeista naamiasiasuista

Halloween-juhlissa on usein naamiaisteema ja monen mielestä pukeutuminen onkin yksi halloween-juhlien kivoimmista ohjelmanumeroista. Jos haluat räväyttää juhlissa, pukeudu vaikkapa villin lännen kaunottareksi! Tämä naamiaisasu maksaa Partykingillä noin 70 euroa, mutta sijoitus kannattaa, jos haluat olla juhlien keskipiste. Ei olekaan ihme, että asu on yksi Partykingin suosituimmista naamiaisasuista!

Toinen erityisen näyttävä naamiaisasu naiselle on klassinen Vampyra-asu, joka sopii erityisen hyvin halloween-teemaan. Tällaisen asun voi löytää Partykingilta hieman alle 20 eurolla. Muita kivoja vaihtoehtoja naisen asuksi ovat esimerkiksi viettelevä haamu, lumottu noita, valkoinen Frankensteinin morsian, kummitusmorsian, kummituslaivan prinsessa, Pahatar ja roomalainen keisarinna.

Myös miehille löytyy Partykingiltä hyviä vaihtoehtoja halloween-asuiksi. Tutustu esimerkiksi luurankoteemaiseen jumpsuit-naamiaisasuun, joka maksaa hieman alle 40 euroa tai Alf Deluxe -naamiaisasuun. Alf-asu on hieman kalliimpi, kuin edellä mainitut vaihtoehdot, noin 150 euroa, mutta todelliselle Alf-fanille siitä on iloa vielä monissa juhlissa. Tähän asuun pukeutuessaan juhlavieraan ei edes tarvitse miettiä, onko tukka hyvin, sillä asu peittää juhlijan päästä varpaisiin.

Pienen budjetin asuvinkkejä

Jos olet liikkeellä pienellä budjetilla, voit valita haluamastasi kategoriasta lajitteluperusteeksi ”Halvin ensin” -lajittelun. Näin voit tehdä kivoja löytöjä pikkurahalla – jopa alle viidellä eurolla! Pienellä budjetilla esimerkiksi alle viiden euron arvoinen yksisarvinen-tarvikesetti tuo asuusi kivan pisteen I:n päälle, ja tarvikesetti onkin helppo yhdistää monenlaisiin kotoa jo valmiiksi löytyviin vaatteisiin, kuten jumppatrikoisiin. Yksi erityisen näyttävä alle viiden euron löytö on Zombi-naamari hupulla. Kun tähän naamariin yhdistää kokomustat vaatteet, on näyttävä asu valmis alle viidellä eurolla! Älä siis anna pienen budjettisi estää hauskanpitoa, vaan hyödynnä luovuuttasi ja Partykingin edullisia löytöjä! Haluttaessa jopa koko juhlien teemaksi voidaan ottaa pienen budjetin halloween-juhlat, jolloin Suolahti juhlien pitopaikkana vielä korostaa juhlien luonnetta!